Läs mer om företaget

Vem står bakom NETRiK.se?

NETRiK SE ägs och drivs av Erik Rudling och vid behov, externa konsulter. Jag har drivit företag i över tio år med fokus på bland annat e-handel och import/export av hemelektronik.

Jag är väldigt strukturerad och har en bred teknisk kunskap om datorer, mobila enheter och att arbeta i molnet med t ex Google Apps och SaaS. Jag fascineras av hur smidigt det har blivit att starta upp en fullt fungerande företagsinfrastruktur på bara timmar med hjälp av ovanstående verktyg, något som för några år sen kunde ta veckor, om inte månader…

NETRiK som namn är en kombination av Erik och Net. Namnet skall anspela på personlig service och just att vi erbjuder mycket tjänster och program som man kommer åt via internet.

Varför NETRiK?

Då jag har många goda vänner och bekanta som också är företagare så såg jag att det fanns ett stort behov för just det som jag har riktat in mig på de senaste tio åren. Det är behovet av att strukturera uppintegrera och använda tekniska hjälpmedel för att underlätta den vardagliga driften av ett företag, nystartade såväl som dom som är gamla i gemet.

Som ni vet så är tiden oftast begränsad när man driver företag och att försöka nysta ihop alla tekniska lösningar istället för att vårda kundkontakter och affärsmöjligheter kan vara oerhört frustrerande och ineffektivt.

Vad vi gör:

  • Integrering av Google Apps.
  • Synkronisering av kalendrar, e-post och mobila enheter.
  • Marknadsföring online
  • Hantera sociala medier som t ex Twitter, LinkedIn och Facebook.
  • Serverplats till er hemsida med serverhallar både i USA och Sverige.